Maldiverna Spaavdelning – max 7 pers

Kom till en lyxresort på Maldiverna – på Kungsholmen! Här finns en härlig infraröd bastu som rymmer ca 6 personer. En lång, härlig soffa som blickar ut över paradiset. En exotisk lyxresort – mitt i stan! I Maldiverna får man plats max 7 personer.

Lägg till ett spa-kit för 85 kr och gör en skön ansiktskur i spa-avdelning med ekologiska produkter från c/o Gerd.

Priser per person

60 min IR bastu 345 kr / person

Som tillval när du bokar annan behandling: 200kr / person.

Vill du göra en större gruppbokning kan det vara knepigt att hitta tid online – vi hjälper dig gärna via mail boka@sparadiset.se

 

Klippkort

Det går också att köpa Klippkort på IR-bastu, då får du ett bättre pris!  Dessutom är IR-bastu avdragsgillt som Friskvård.

Läs mer om våra Klippkort och se priser.

 

Corona-direktiv from 24 nov 2020

För att följa Folkhälsomyndighetens direktiv har vi beslutat att ej ta emot grupper större än 4 personer under dessa veckor. Vi tackar för er förståelse och ser fram emot tiden efter Corona. Tack för allt du gör så att vi finns kvar då!

Boka spaavdelningen

60 min 1 person 345 kr Köp presentkort Boka nu
60 min 2 personer 690 kr Köp presentkort Boka nu

Vad är Infraföd Bastu bra för?
Du gör ett bastubad för det är skönt men framförallt för att det är bra för kroppen. Avgiftning är en viktig process i kroppen och det har svettningen vid bastubad ansetts vara överlägsen på. Ofta kallas huden den tredje njuren, då den av de viktigaste delarna av kroppen när det gäller att rensa och ta bort gifter.
Värmen från en infraröd bastu bryter ner många av de gifter i kroppen, som sedan svettas ut genom huden. De infraröda strålarna tränger långt djupare än den värme som genereras i en ångbastu så trots lägre temperatur kan en Infraröd bastu bryta ner även de mest motståndskraftiga gifter i kroppen.
Det är framförallt två skillnader; mängden svett och färgen på svett. Journal of American Medical Association rapporterade “En måttligt betingad person lätt kan svettas bort en halv liter svett i ett Infrafött bastubad och förbränner nästan 300 kcal. Detta motsvarar att löpa i ca 5 km. En värmekänslig person kan lätt svettas ut 600 till 800 kcal utan några negativa effekter. Medan vikten av vätskeförlust kan återfås genom drickande av vatten, kommer dom förbrukade kalorierna inte återtas. ”
Ett bastubad med infrarött ljus genererar två till tre gånger mer svett än vad som genereras i en ångbastu. Viktminskningen är matematiskt sett bra eftersom det krävs 0,586 kcal för att producera ett gram svett. Du kan förbränna 400 eller mer kcal på ett 20 minuters pass med en IR! Jämför detta med kaloriförbränningen mot vad en person som väger 70 kg normalt förbränner vid 30-minuters period inom olika sporter: Simning ca 300kcl, promenad 150kcl och tennis 265kcl.

Infraröd Bastu ger också:
Bättre sömn
Förbättrat immunförsvar
Ökad ämnesomsättning
Detox
Bättre hy
Avkoppling
Hjälper mot onda och spända muskler
Ökad blodcirkulation
Hjälp för de med ME/CFS eller kroniskt trötthetssyndrom

Vill du göra en större gruppbokning kan det vara knepigt att hitta tid online – vi hjälper dig gärna via mail boka@sparadiset.se