Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

När du arbetar på Sparadiset har du ett varierat och roligt arbete med stor utvecklingspotential. Sparadiset är Sveriges mysigaste spa-koncern med 3 anläggningar i centrala Stockholm och en anläggning på Welcome Hotel i Järfälla utanför Stockholm.

Som terapeut på Sparadiset kan du arbeta på olika anläggningar och då utbudet varierar med unika spa-upplevelser på olika anläggningar får du en bred portfölj att arbeta från och en rolig arbetsdag med fantastisk gemenskap med underbara kollegor!  När du börjar arbeta hos oss planeras flera utbildningsdagar in där du får lära dig nya tekniker och omsorger och även våra produktserier.

Sparadiset drivs av kvinnor och vi främjar kvinnligt företagande och ledarskap på olika sätt. Vi har funnits sedan 2005 och arbetar med ett ekologiskt och hållbart tänk och arbetar också med välgörenhet där vi i första hand stödjer kvinnor och barn på olika sätt runt om i världen.

 

Just nu söker vi fler medarbetare!

Hudterapeut och massör sökes till Sparadiset Stockholm
Nu söker vi flera engagerade och positiva terapeuter som vill vara med och ge våra gäster en underbar spa-upplevelse. Tjänsterna avser varannan helg och framförallt onsdag – fredag. Schema läggs i samråd med Dig.

Hudterapeuter och massörer sökes till Sparadiset Welcome Hotel

Nu söker vi flera engagerade och positiva terapeuter som vill vara med och ge våra gäster en underbar spa-upplevse. Tjänsterna avser varannan helg och framförallt onsdag – fredag. Schema läggs i samråd med Dig.

 

Det här förväntar vi oss

På Sparadiset skall man förutom utöva sin profession som terapeut även ta hand om våra gäster på ett trevligt, professionellt sätt och ha en säljande personlighet. Du är en viktig del i gästens upplevelse. Du ska se till att spa-anläggningen är ren och snygg, fruktfatet välfyllt och tekannan full och att gästen alltid känner sig väl omhändertagen.
Du utför alla, eller delar av, Sparadisets behandlingsutbud. Vi kommer internt att lära upp dig i vårt unika spautbud. Tempot i arbetet kan ofta vara högt och det krävs att man kan jobba som ett team med sina kollegor och att man ställer upp för varandra. Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa. Vi vill gärna att du utvecklas och växer tillsammans med oss.

Välkommen med din ansökan!

 

Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag genom att skicka in ditt CV till ansokan@sparadiset.se

Vi ser fram emot att träffa dig!