Sparadiset Welcome Hotel

Välkommen till Sparadiset på Welcome Hotel!

Under vintern 2018/2019 har Welcome Hotel byggt en helt ny spa-avdelning med uppvärmd utomhuspool och bubbelpool och inomhus hittar du både torrbastu och ångbastu och där finns även ett kallbad att svalka sig i för de modiga. Här finner du också Sparadisets härliga behandlingar, välj din favorit och boka online här!

 

På Sparadiset Welcome Hotel kan du välja behandling där SPA-entrén inbakad i behandlingspriset, då får du tillgång till 3h i spa-avdelningen i samband med din behandling. Det går också bra att boka bara behandling utan SPA-entré.

Boka Massagebehandling

Boka Ansiktsbehandling

Boka Sparadiset Signaturbehandling

Boka fotvårdbehandling

Boka behandling inklusive SPA-entré (rekommenderas)

Boka weekendpaket med övernattning och behandling

Kontakta hotellet

 

Welcome Hotel har ett fullt utrustat kök och serverar otroligt god mat om du bli hungrig och i anslutning till poolerna finns en poolbar för både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Welcome Hotel i Järfälla har under de senaste året genomgått en totalrenovering av både restaurang, lobby, hotellrum och nu sist ut även en fantastisk spa-avdelning med ljuvliga utomhus och bastu inomhus. Sparadiset har fått äran att driva behandlingsavdelningen vilket gör Welcome Hotel till en fantastisk spa-oas mitt i Järfälla. Vi ser fram emot att möta dig här vid poolkanten, varmt välkommen!

 

Hittar du inga tider den dagen du är intresserad av att boka så maila oss gärna en förfrågan på welcome@sparadiset.se.