Sparadiset Welcome Hotel

Sparadiset har fått äran att driva behandlingsavdelningen på vackra Welcome Hotel i Järfälla.

Under vintern har hotellet byggt en helt ny spa-avdelning med uppvärmd utomhuspool och bubbelpool och inomhus hittar du både torrbastu och ångbastu och där finns även ett kallbad att svalka sig i för de modiga!

 

Har du bokat rum eller spaentré på hotellet kan boka behandlingar här.

Hittar du inga tider den dagen du är intresserad av att boka så maila oss gärna en förfrågan på boka@sparadiset.se.

Du kan även boka ett paket med övernattning och spa här

På Sparadiset Welcome Hotel kan du välja behandling inklusive SPA-entrén inbakad i behandlingspriset – det enda som tillkommer då är vad du önskar att dricka och äta på plats, vad sägs om ett glas champagne här vid poolen kanske? Eller en kall öl i bastun? Det går också bra att boka bara behandling utan SPA-entré.

Welcome Hotel har ett fullt utrustat kök och serverar otroligt god mat också om du bli hungrig och i anslutning till poolerna finns en poolbar för både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Vi har premiärhelg den 14e februari och kommer uppdatera hemsidan löpande med mer information och lägga upp behandlingar i takt med att allt blir klart. Vi ser fram emot att möta dig här vid poolkanten!

Welcome Hotel i Järfälla har under de senaste året genomgått en totalrenovering av både restaurang, lobby, hotellrum och nu sist ut även en fantastisk spa-avdelning med ljuvliga utomhus och bastu inomhus. Sparadiset har fått äran att driva behandlingsavdelningen här och nu arbetar vi för fullt med behandlingsrummen och att komma iordning. Här kommer vi kunna erbjuda alla våra duo-behandlingar och lyxpaket och framförallt – otroligt förmånliga paket med övernattning, a la carte middagar och fantastisk frukostbuffé.