Sveriges mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter

Bokning

Gör du enklast via hemsidan på Onlinebokningen – den har alltid öppet! På Onlinebokningen kan du boka för en eller flera personer.

Det går också jättebra att skicka ett mail till boka@sparadiset.se, där svarar vi på alla tänkbara frågor du kan ha som rör oss. Mailen är ej bemannad lördagar & söndagar.

För att kunna göra en bokning behöver vi följande uppgifter från dig. För och efternamn, telefonnr och mailadress dit vi kan skicka en bekräftelse samt vilken av våra anläggningar du vill komma till. På helgerna har vi svårt att svara på mailen så har du skickat ett mail under helgen får du svar under måndagen.

Det går också bra att ringa oss på vår centrala bokningslinje – där kan du boka på alla 4 spa-anläggningar 08 – 654 01 12.

Vår bokningslinje är bemannad vardagar 10:00-13:00 och vi svarar så fort vi har möjlighet då det är många som ringer till oss.

Berätta gärna var du hittade oss!

Avbokning

Avbokning av behandling skall ske minst 24h innan bokad behandling till boka@sparadiset.se. För sen avbokning eller uteblivet besök debiteras 50%.

Avbokning av gruppbokning (5-15 pers) i någon av våra relaxavdelningar ska ske minst 5 dagar innan bokad tid. Avbokning senare än 5 dagar innan bokad tid debiteras med 50 %. Avbokning som sker senare än 24h innan besöket debiteras med 100%.