Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

I vår fantastiska relax Indonesien kommer du genast i harmoni. De jordnära tonerna och tillsammans med de tända ljusen gör att du genast kommer i stämning för spa, relax och allt därtill. Sååå mysigt!

Indonesien är den spaavdelning vi rekommenderar för de mellanstora sällskapen, upp till 8 personer, där poolen rymmer upp till 6 personer.
Vi bjuder på fruktigt tilltugg. Vill ni ta med lite vin eller mousserande går det alldeles utmärkt – dock ser vi helst att ni inte blir berusade.

 

 

 

Ni tar bara med badkläder, handdukar finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spaavdelning. Vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spaavdelningarna som man kan smita in på.

Varje Spaavdelning är utrustad med schampo och balsam, tvål och Lotoil (en skön blandning av bodylotion och olja) får Sparadisets egna ekologiska hudvårdsserie. Produkterna finns självklart att köpa på våra anläggningar samt i vår webshop.

Lägg till ett spa kit för 129 kr och gör en lyxig ansiktskur i spaavdelning med ekologiska produkter från c/o Gerd.

Dusch och ombyte sker i spaavdelningen inom er bokade tid.
Om man vill piffa sig lite mer finns ett publikt sminkrum där man kan turas om att göra sig i ordning medan de som är färdiga kan koppla av i loungen. På söder rymmer sminkrummet ca sju personer samtidigt.

 

Priser

1h egen spaavdelning 2-4 personer 450 kr / person 

1,5h egen spaavdelning 2-4 personer 650 kr / person

1,5h egen spaavdelning från 5 personer 600 kr / person

2h egen spaavdelning  2-4 personer 795 kr / person

2h egen spaavdelning från 5 personer 695 kr / person

Vill du göra en större gruppbokning kan det vara knepigt att hitta tid online – vi hjälper dig gärna via mail boka@sparadiset.se eller via telefon 08-654 01 12. Välkommen!