Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

MÖHIPPAN

Vi hjälper dig att skräddarsy möhippan. Bokar du någon av våra Spaavdelningar kan vi även hjälpa till med att boka karaokelimousine, spela in en musikvideo, lakritsprovning, polkagrisbakning, escaperoom och mycket mer.  Boka spaavdelning här och vill ni boka övrig aktivitet i anslutning till detta så kan ni maila till frida@sparadiset.se för mer info.

 

BRÖLLOPET

Bröllopsblommor Inget bröllop utan blommor! Floristen vi brukar anlita för stort som smått gör fantastiska bröllopsblommor och underbara brudbuketter och brudbågar. Hon är frilansande och tar uppdrag över hela Stockholm. Som Sparadis-gäst har du dessutom 5% rabatt på alla bröllopsblommor när du berättar att du kommer via Sparadiset.

www.blomstermagi.se

 

BRÖLLOPSGÅVA

Som gäst är det trevligt att ge brudparet en härlig present, och ett besök på Sparadiset är riktigt härligt! Som nygifta rekommenderar vi följande behandlingar:

Romantic Robinson – en skön behandling med 1h egen spa-avdelning med bubbelpool där kärleksparet har spa-avdelningen helt för sig själva. Man får ta med sig lite bubbel att skåla i om man önskar och ett fruktfat står uppdukat. Efter tiden i spa-avdelningen följer en duo-massage där de sida vid sida får varsin helkroppsmassage i 50 minuter.

Peaceful Paradize Ritual – Behandlingen inleds med 1 h i egen spa-avdelning med bubbelpool där kärleksparet har spa-avdelningen helt för sig själva. Man får ta med sig lite bubbel att skåla i om man önskar och ett fruktfat står uppdukat. Efter tiden i spa-avdelningen följer en helkroppsmassage och ansiktskur som de njuter av sida vid sida i ett av våra duo-rum.