Sveriges mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter

Att gifta sig är något stort och mycket att tänka på, här har vi samlat allt vi kan om Bröllop, allt ifrån presenttips till kontakt för möhippeplanering och erbjudande på bröllopsblommor från den florist vi brukar anlita.

 

MÖHIPPAN

Egen Spa-avdelning Många väljer att spendera en del av sin tid på möhippan i en av våra spa-avdelningar. Ett bra ställe att ladda upp inför middagen eller att ha en skön start på dagen. Ni får ta med er egen dryck om ni önskar men naturligtvis ska man inte vara berusad under ett spa-besök. Vi ni ge bruden en behandling under besöket rekommenderar vi att man väljer en av de kortare behandlingarna, 20 – 35 minuters behandling brukar vara lagom tid under möhippan.

Limousine, egen musikvideo eller polkagrisbakning? Vår samarbetspartner Exclusive Selection har flera roliga uppslag till en härlig möhippa. Som Sparadis-gäst får du dessutom 5% rabatt när du bokar!

Gruppupplevelser | Boka upplevelse till flera | Exclusive Selection

 

BRÖLLOPET

Bröllopsblommor Inget bröllop utan blommor! Floristen vi brukar anlita för stort som smått gör fantastiska bröllopsblommor och underbara brudbuketter och brudbågar. Hon är frilansande och tar uppdrag över hela Stockholm. Som Sparadis-gäst har du dessutom 5% rabatt på alla bröllopsblommor när du berättar att du kommer via Sparadiset.

www.blomstermagi.se

 

BRÖLLOPSGÅVA

Som gäst är det trevligt att ge brudparet en härlig present, och ett besök på Sparadiset är riktigt härligt! Som nygifta rekommenderar vi följande behandlingar:

Romantic Robinson – en skön behandling med 1h egen spa-avdelning med bubbelpool där kärleksparet har spa-avdelningen helt för sig själva. Man får ta med sig lite bubbel att skåla i om man önskar och ett fruktfat står uppdukat. Efter tiden i spa-avdelningen följer en duo-massage där de sida vid sida får varsin helkroppsmassage i 50 minuter.

Peaceful Paradize Ritual – Behandlingen inleds med 1 h i egen spa-avdelning med bubbelpool där kärleksparet har spa-avdelningen helt för sig själva. Man får ta med sig lite bubbel att skåla i om man önskar och ett fruktfat står uppdukat. Efter tiden i spa-avdelningen följer en helkroppsmassage och ansiktskur som de njuter av sida vid sida i ett av våra duo-rum.