Bli Återförsäljare

Bli Återförsäljare av Sparadisets ekologiska hudvård och erbjud dina kunder riktigt bra ekologisk hudvård!

Sparadiset grundades 2005 av Alinne Holmström och Frida Agrell som ville erbjuda ett SPA där alla kunde känna sig som hemma men ändå långt borta och djupt avslappnade. Behandlingarna skulle vara resultatinriktade, både massagen och hudvården. Det skulle vara en upplevelse utöver det vanliga men till humana priser i en inspirerande miljö. Att må bra ska vara till för alla.
Sparadiset finns idag med 8 spa-anläggningar över Sverige. Både fristående spa-anläggningar och i framstående hotell- och konferensanläggningar.
2017 fortsatte vi utvecklingen av Sparadiset med Sparadisets hudvårds-serie. Hudvården skulle hålla lika hög kvalitet som spa-anläggningarna och ge resultat, en upplevelse utöver det vanliga och vara vårdande. Inga skadliga ämnen eller billiga utfyllnadsingredienser… Bara ren vårdande ekologisk lyx.

Sparadisets ekologiska hudvård tillverkas för hand i Sverige. Vi använder endast de finaste ekologiska ingredienserna i våra produkter. Helt fritt från palmolja, SLS, silikoner och andra dumheter. Vi erbjuder en ren och naturlig hudvård med hög kvalitet.

Självklart testar vi inte på djur och alla produkter är helt veganska. Helt enkelt det bästa naturen kan erbjuda, inga konstigheter. Bara ren, ekologisk lyx för dig och dina kära.

Vill du veta mer eller ta in till din butik eller salong? Maila alinne@sparadiset.se så hjälper jag dig gärna att komma igång!

Idag består sortimentet av:

FLYTANDE ÄKTA TVÅL
Av förtvålad olivolja och kokosolja. Mjukgörande.

FAST ÄKTA TVÅL
Förtvålad oliv och kokosolja, härligt löddrande.

BODY SCRUB
Av mjuk kokos och mineralrikt havssalt.

BODY BUTTER
Ljuvligt kakaosmör, sheasmör, kokosolja, avokadoolja, jojobaolja, allt blandat på låg temperatur till fint smör.

LOTOIL
Ljuvlig blandning av body lotion och body oil som gör huden silkesmjuk och stark utan att kladda.

BODY OIL
Härlig kroppsolja med solros, tistel och avokadoolja. Utmärkt som hudvård och till massage.

SCHAMPO
Rent hår på riktigt. Utan SLS och silikoner.

BALSAM
Ljuvligt rent och följsamt hår utan trassel.

ANSIKTSOLJA
Med avokadoolja, granatäppleolja och nyponfröolja. Vårdande som stimulerar cellförnyelsen.