Gruppbokning/Möhippa

Planerar du en möhippa, konferens, kickoff eller bara vill fira någon som fyller år? Läs mer om våra gruppaktiviteter här.

 

 

Egen Spaavdelning med bubbelpool

Titta in på våra fantastiskt mysiga Spaavdelningar som du kan hyra för bara ditt sällskap. Alla avdelningar är inredda med inspiration från världens alla hörn, njut tillsammans i Hawaii, Fiji, Maldiverna, Indonesien, Madagaskar eller Blue Lagoon.

Vi dukar upp med ett lyxigt fruktfat och ställer fram glas – och ni får ta med eget bubbel att skåla i.

För att lyxa till eventet kan ni beställa till ett Spa-kit till er alla för 85kr/pers där ni tillsammans gör en hudvårdsritual med rengöring, skrubb, mask och avslutande dagcreme. Allt med lyxiga ekologiska produkter från C/o Gerd. På plats finns handdukar och duschprodukter. Ta bara med badkläder och ett glatt humör så blir er dag oförglömlig!

Klicka här för att hitta den spa-avdelning som passar ditt sällskap bäst!

_______________________________________

Sparadisets gruppaktiviteter

Happy Feet Experience

Bokas med max 8 deltagare a 395 kr /person Tid :60 min.

Detta är en härlig aktivitet då gruppen kan vara tillsammans under hela behandlingen. Ingen omklädning behövs. Ett trevligt sätt att sitta och samtala. Den genomförs i vår egna Spalounge i huset Sjöporten nere vid Mälarens strand på Krusenberg Herrgård samt i Relaxavdelningen på Fågelbrohus.

Denna gruppaktivitet innebär att ni sitter samlade i en cirkel i varsin skön vilostol med varsitt fotbad med fotsalt och eterisk lavendelolja. Två terapeuter kommer att sedan ge var och en fotscrub,fotinpackning samt en skön fotmassage. Vi bjuder på fruktfat och ekologiskt te.

Mousserande vin och öl kan beställas ned från hotellets reception.

Sparadisets Nordiska basturitual

Kostnad 595 kr/person 45 min.

En oförglömlig upplevelse i bastun tillsammans där vår terapeut leder dig/er genom värme, kyla och aromatiska upplevelser med inspiration från de tyska aufguss-specialisterna. Speciella handdukstekniker virvlar den heta luften med aromatiska oljor och din hud tinglar efter en uppfriskande dusch med en ekologisk saltscrub.Ni kommer att få utföra ansiktsrengöring,ansiktsscrub, mask och kroppsscrub. En skön doftresa för hela kroppen !

Kontakta gärna Åsa Melinder om ni har frågor

på någon av mailadresserna nedan eller maila till boka@sparadiset.se

fagelbrohus@sparadiset.se

krusenberg@sparadiset.se

Du kan även läsa om våra Spapaket på Krusenberg herrgård och Fågelbrohus under Erbjudanden.