Jobba hos oss

Vill du vara en del av Sparadiset och vara med och bygga upp Sveriges bästa spa-anläggningar?

Sparadiset Holding AB är en Spakedja som idag har tre anläggningar i Stockholm, och två anläggningar på konferenshotell på Värmdö och i Uppsala samt på Welcome Hotel i Barkarby.
Sparadiset har funnits i 15 år och vi satsar på att bli störst inom vår bransch i Sverige. För rätt person finnas oändliga möjligheter att utvecklas med oss i framtiden! Vi växer och utvecklas ständigt!
Vi erbjuder en mycket spännande och annorlunda miljö till våra gäster. Vi brinner för välgörenhet och arbetar med ett ekologiskt tänk.
Just nu söker vi medarbetare;

Hudterapeut och massör sökes till Sparadiset Stockholm
Nu söker vi flera engagerade och positiva terapeuter som vill vara med och ge våra gäster en underbar spaupplevse. Tjänsterna avser varannan helg, med möjlighet för fler tider efter behov.

Det här förväntar vi oss

På Sparadiset skall man förutom utöva sin profession som terapeut även ta hand om våra gäster på ett trevligt, professionellt sätt och ha en säljande personlighet. Du är en viktig del i gästens upplevelse. Du ska se till att spa-anläggningen är ren och snygg, fruktfatet välfyllt och tekannan full och att gästen alltid känner sig väl omhändertagen.
Du utför alla, eller delar av, Sparadisets behandlingsutbud. Vi kommer internt att lära upp dig i vårt unika spautbud. Tempot i arbetet kan ofta vara högt och det krävs att man kan jobba som ett team med sina kollegor och att man ställer upp för varandra. Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa. Vi vill gärna att du utvecklas och växer tillsammans med oss.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag genom att skicka in ditt CV till ansokan@sparadiset.se

Vi ser fram emot att träffa dig!