Erbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden på våra anläggningar, välj din favorit!

 

Gå två för en! Sparadiset Luxury Treat!

En lyxig behandling med egen bubbelpool eller IR-bastu, ekologisk kroppsskrubb, rygg och nackmassage samt ansiktskur. En behandling som gör dig lugn och varm inifrån och ut.

110 min. En härlig upplevelse som börjar med ett skönt bad i välgörande bubbelpool eller en session i vår IR bastu. Efter badet väntar en dusch med Sparadisets ekologiska body scrub; Coconuts in Love. Rena och mjuka i både kropp och sinne avnjuts en härlig ryggmassage och hela kroppen får ny lyster av Sparadisets lotoil. Medan du ligger inpackad i mjuka täcken tar vi hand om hand om din hud i en ansiktskur. Vi inleder med ansiktsrengöring, exfoliering och avslutar med skön ansiktsmassage med ekologiska oljor. Den här behandlingen gör dig lugn och varm inifrån och ut.

Boka nu!

Gå två för en – Luxury Treat med Bubbelpool (ord pris 1990 per person)

Gå två för en – Luxury Treat med IR – Bastu (ord pris 1790 per person)

Gäller på alla Södermalm, Östermalm och Kungsholmen, måndag till fredag, till och med 30e november. OBS – På allmän förfrågan förlänger vi erbjudandet till 18e december!

_______________________________________________

DeStress & Detox de Luxe

Den Ultimata behandlingen för dig som haft lite mycket ett tag. En ljuvligt avstressande behandling där du börjar med 45 min floating där tankarna får landa och kroppen får slappna av. Floating har likställts som ordentlig djupsömn i avslappning och det är som djup meditation. Viktlösheten gör att dina muskler slappnar av och spänningar släpper.

Efter din floatingsession följer av 45 min i IR-bastun. IR-bastu är känt för att göra att kroppen rensar ut gamla toxiner slaggprodukter. Värmen kommer inifrån och är ”jobbigare” för kroppen än en vanlig bastu och du bränner upp till 600kcl på 30 min! Efter bastun avslutar vi med en skön 35 min massage. Efteråt känns du som en ny människa! Utrensande och avkopplande!

Denna behandling finns endast på Kungsholmen och hela behandlingen är friskvårdsberättigad.

Just nu 1095 kr (ord 1590 kr)

Boka din tid här! 

_______________________________________________

Årets bästa bok! A YEAR OF SPA

Värdekorts-bok fylld med spa-upplevelser för ett helt år! Denna vackra inbundna årsbok är fylld med härliga spa-upplevelser. Varje månad får du en ny upplevelse och allt är förbetalt och klart, bara att boka in. Perfekt för den som har som svårt att få tid att prioritera sitt välmående.

Just nu 2990 kr!  (Totalt värde 5800 kr. )

Ett urval av upplevelser:
2x Massage, 2x Ansiktsbehandling, Spa-avdelning, IR-bastu, Floating, Fotkur och välgörande produkter att hämta ut.
Perfekt julklapp!

Köp i vår webshop och betala med Klarna.

________________________________________________

Welcome Hotel Järfälla

SPA-dag med 35 min massage

895 kr / person (Ord. 1190 kr)

Njut av hela nyrenoverade SPA-avdelningen på Welcome Hotel med varm utomhuspool, bubbelpool och lyxig bastuavdelning och 35 min ljuvlig massagebehandling! 

Bokas online här  för en person

Bokas online för två personer här

eller via mail till boka@sparadiset.se

________________________________________________________