Lets Deal

Ibland har vi kampanjer i samarbete med Lets Deal. Här finner du information om pågående kampanjer och hur du nyttjar din deal på Lets Deal.

MALMÖFloating 

Gäller måndag till fredag i Malmö till och med 20e december. Ange gärna LD-koden vid bokning via mail och telefon samt vid besök. Det går bra att nyttja även på helger, då debiteras mellanskillnaden mot ordinarie pris på plats. Har du köpt Floating för två bokas två tider efter varandra. Vi erbjuder 20% rabatt om du bokar massage i samband vid besöket.

MALMÖ – Egen spa-avdelning 1h 2-4 personer

Gäller alla dagar till och med 20e december i Malmö. Ange gärna LD-koden vid bokning via mail och telefon samt vid besök. 20% rabatt på valfri behandling som bokas i samband med spa-avdelningen.

MALMÖ – Ocean Dream Ritual eller Beauty Ritual

Gäller måndag till fredag till och med 31a juli 2020. Ange gärna LD-koden vid bokning via mail och telefon samt vid besök.

Boka din Deal i Malmö här. 


ALLA ANLÄGGNINGAR

Just nu har två deals ute till jul. Det är Ocean Dream Ritual och Beauty Ritual. De går att lösa in på valfri anläggning måndag till fredag mellan 2e januari och 31a juli 2020. Online-bokningen för dessa släpps 2020. Vet du redan nu när du önskar lösa in din deal går det bra att boka tid via mail på boka@sparadiset.se.

Varmt välkommen!