Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

Ansiktsbehandlingarnas ansiktsbehandling. Fantastiskt och omedelbart resultat som håller i sig länge och som ger långsiktiga resultat. Vi börjar med en rengöring och hudanalys. Sedan följer en skön enzympeeling och medan den verkar får du njuta av en skön nackmassage.

När huden är förberedd börjar vi med Deep-Skin apparatur där vi exfolierar huden på ett milt sätt. Gamla hudceller försvinner och ny frisk, hud kommer fram. Sedan följer en microneedling med akupressur teknik där vi utan att penetrera huden får den att producera mängder av nya friska hudceller samtidigt som aktiva serum slussas in. Därefter använder vi radiofrekvens som får blodcirkulationen att öka och som ger ett effektivt lymfdränage.

Radiofrekvensen upplevs som en lång, skön, värmande ansiktsmassage och är otroligt avslappnande. Därefter lägger vi en ansiktsmask som får din hud att stråla och medan masken verkar får du njuta av en skön skalpmassage. Effekten av behandlingen är fantastisk. Otroliga och omedelbara resultat på rynkor, pigmentering, ojämn hudton, slapp hud och ärrvävnad.

Behandlingen avslutas med serum-in-creme och terapeutens rekommendationer. En riktig Cinderella behandling som omedelbart trollar bort upp till 10 år.

Priser kan variera beroende på dag och anläggning.

Endast tillgänglig på Kungsholmen.

KONTRAINDIKATIONER:
Vårtor, pigmenterade födelsemärken, öppna sår och infektioner i ansiktet.
Psoriasis och eksem
Akut herpes
Aktiv acne och rosacea
Pacemaker och andra elektroniksa inplantat
Graviditet
Amning
Epilepsi
Inflammation i området
Cancer
Risk för blodpropp, eller om man nyligen haft blodpropp
Metaller i kroppen

PRIS

105 min måndag – torsdag 1895 kr fredag – söndag 1995 kr

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.