Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

Tillgängligt på Sparadiset Kungsholmen och Östermalm.

Att basta i en infraröd bastu är behagligt då det sker i en temperatur mellan 40-65 C (traditionell bastu 80-100 C). En infrabastu värmer mer på djupet i vävnaderna än en traditionell bastu. Den djupa uppvärmningen av muskelvävnad och inre organ ger ett ökat blodflöde med vidgade blodkärl och stimulerad hjärtverksamhet. Det genererar positiva effekter för muskler, leder samt hjärtkärl-konditionen. Den kraftiga svettproduktionen ger en effektiv avgiftning av kroppen då vår kropp framförallt gör sig av med slaggprodukter och toxiner via huden.

Infraröd bastu ger:
Bättre sömn
Förbättrat immunförsvar
Ökad ämnesomsättning
Detox
Bättre hy
Avkoppling
Ökad blodcirkulation
Samt
Hjälper mot onda och spända muskler
Hjälp för de med ME/CFS eller kroniskt trötthetssyndrom

Här får man plats max 4 personer.
Gör din upplevelse ännu bättre genom att lägga till ett spakit och gör en skön ansiktskur i bastun med ekologiska produkter från c/o Gerd.
För att få ut maximal effekt av bastusessionen rekommenderar vi dig att prova våra stretchövningar som du hittar  HÄR . Följa instruktionerna i filmen. Lycka till! I samarbete med HOOKedOn by Josefin Höök.

Priser per person
60 min IR bastu 495 kr/person (45 min i bastu, 15 min dusch o omklädnad)

Du får tillgång till handduk, shampoo & balsam och duschtvål.

När ska jag inte nyttja infraröd bastu?
– Om du är diagnostiserad med en viss sjukdom eller använder receptbelagda läkemedel, kontakta din läkare för att kontrollera att dina läkemedel / din sjukdom inte påverkas negativt av ökad kroppstemperatur, blodcirkulation eller ökad svettning.
– Vid graviditet
– Vid akut pågående infektion i tand, led eller hud.

Vid implantat så som höftled, knäled, plattor, skruvar, carclage och märgspikar blir de inte uppvärmda av de infraröda strålarna och påverkas inte av infraröd bastu. Rådfråga dock alltid med din läkare.