Viktig information

Inför ditt besök Sparadiset Stockholm

Inför ditt besök på Welcome Hotel

GDPR – Personuppgifter

Gruppbokning/Möhippa

Sparadisets historia

Erbjudanden

Bli Återförsäljare

Inför besöket/ betalningsvillkor

Information om bokning & avbokning

Jobba hos oss

Produkter på Sparadiset

Sparadiset grundades våren 2005 av Frida Agrell, Dipl. Cert. massör & Skönhetsterapeut och Alinne Holmström, Dipl. Cert. Massageterapeut & Spaterapeut.

Grundtanken var att kunna erbjuda ett spa till alla, inte bara till de med väldigt mycket pengar och väldigt mycket tid. Alla skulle ha råd och möjlighet att kunna ta hand om sig, och framförallt de som behövde det mest; utslitna sjuksköterskor, sönderstressade småbarnsföräldrar, trötta kontorister eller målare med stela axlar… vanliga människor helt enkelt.

För att kunna göra det ville vi finnas centralt, så att man lätt kan slinka in på väg hem från jobbet eller på lunchen. Samtidigt vill vi hålla priserna på en nivå så att man inte känner sig ruinerad efter ett besök. Och få mycket behandling för pengarna. Och slippa trängas med massa okända människor i samma bad. Och ha en riktigt rolig inredning – vi var trötta på alla vita väggar med en vit orchidé och en spotlight ovanför.

För att få till det här blev det lite udda och roliga lokaler som inte hade några förutsättningar alls, förutom att hyran var bättre än på stora paradgatan! Varje rum och avdelning fick inspiration från en egen värlsdel eller eget land. Inget rum skulle vara det andra likt och fantasin släpptes lös.

Alla spa-avdelningar gjordes till privata rum så att det alltid bara är du och ditt sällskap på plats. Du slipper med andra ord möhippan som stör er i poolen på er förlovningsdag eller svensexan som väsnas när du bara vill ha en lugn stund.

Alinne som jobbat utomlands visste att det här med duo-behandlingar var populärt, och det fanns inte i Sverige då (2005) så vad vi vet var vi först i Sverige med det. Hos oss kan du få alla behandlingar som duobehandling, och nu även som trippel-behandling på Östermalm!

Alla behandlingar är utformade så att du ska få så mycket behandling som möjligt för pengarna. Till exempel får du skalpmassage eller handmassage medan du ligger i ansiktsmask, och du får hela behandlingstiden!

Vi vill också jobba hållbart och ekologiskt. De flesta behandlingar är ekologiska och i vår webshop återanvänder vi allt packmaterial som vi får våra leveranser i.

Vi värnar mycket om människor och barn och stödjer och har gjort samarbeten med flera organisationer, bland annat:

  • UNICEF
  • ROSA BANDET (Cancerfonden)
  • SOS-BARNBYAR (hit går medlemsavgiften när du blir medlem hos oss. Medlem = 5% rabatt på alla behandlingar alltid)
  • MIN STORA DAG (som uppfyller svårt sjuka barns önskedrömmar)
  • MASKROSBARN (en stödförening för barn och unga som är barn till missbrukare och psykiskt sjuka)
  • ALLA KVINNORS HUS (i samarbete med Modesty Pearls – Alla kvinnors hus erbjuder boende och stödsamtal till våldsutsatta kvinnor och barn)
  • DERMACARE (Där vi säljer handgjorda smycken från Massajkvinnorna i Masai Mara i Kenya. 75% av priset på det smycke du köper hos oss går tillbaka till kvinnan som tillverkat det.)
  • BODY SHOP (I ett unikt samarbete för att stödja kvinnor i Namibia)
  • LOELLE (Ett ekologiskt kooperativ i Marocko som drivs av kvinnor som säljer och tillverkar arganolja)