Sparadiset Malmö

Mitt i centrala Malmö, intill Drottningtorget, hittar du en stor spa-anläggning med mysiga och personliga behandlingsrum där varje rum och oas har sin egna prägel. Här finns både singelrum och behandlingsrum för två. Dessutom en stor spa-avdelning med bubbelpool som du bokar privat – perfekt för paret som vill ha lite kvalitetstid eller för det större sällskapet som vill fira något. Sparadiset Malmö stoltserar också med en fantastisk Floating och med två sköna Kurbad. Varmt välkomna till oss!

Sparadiset Malmö byter ägare!

Efter 3 år i Malmö har det blivit dags för oss att lämna över stafettpinnen till ett par sanna Malmö-själar. Ajnur och Suad. De har länge varit verksamma i Malmö och kan staden utan och innan. Med deras varma hand är vi övertygade om att anläggningen kommer att blomstra vidare!

Har du presentkort från Sparadiset som du vill lösa in i Malmö kommer det gå jättebra även i fortsättningen. Du bokar via samma telefonnr som tidigare: 040 30 72 72

Under våren kommer utbudet av behandlingar i Malmö förändras med en del nytt som Ajnur & Suad tar in. Vi ser med spänning fram emot det!

—-

För att boka din härliga SPA-upplevelse hos oss rekommenderar vi att boka online på länkarna nedan. Vill du hellre maila eller ringa oss går det så klart bra!

Boka Floating i Malmö

Boka Massage i Malmö

Boka Ansiktsbehandlingar i Malmö

Boka Fotvård i Malmö

Boka signaturbehandlingar i Malmö

Boka egen Spa-avdelning i Malmö

 

Vi rekommenderar också att kika in på våra Erbjudanden, kanske hittar du Din favorit just där!

Vi ser fram emot att ta hand om dig!

Varma hälsningar,

Annelie, Malin, Ellen, Natalie, Emma, Amelie, Johanna, Kuzuma och Mali

– Dina terapeuter i Malmö

 

Mail: boka@sparadiset.se

Telefon: 040 30 72 72

Central bokning: 08 654 01 12

Adress: Husargatan 3, Drottningtorget, 211 28 Malmö