Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

Vitamin C+ Lactic 15% Firm & Bright Serum. NEW!

1295,00 kr

Ett antioxidantrikt serum med kraftfull 15 % L-askorbinsyra och mjölksyra som ger synligt fastare hud, verkar uppljusande, reducerar mörka fläckar och stärker fuktbarriären.

Slut i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Ett antioxidantrikt serum med kraftfull 15 % L-askorbinsyra och mjölksyra som tillsammans synligt förbättrar tecken på åldrande som mörka fläckar, ojämn hudton, minskad elasticitet och fasthet, fina linjer, rynkor och glåmig hud.

FÖRDELAR: 

  • Huden blir fastare med jämnare hudton
  • Reparerar och skyddar huden mot fria radikaler.
  • Främjar kollagenproduktionen
  • Verkar uppljusande
  • Ger en strålande hud
  • Reduserar fina linjer och pigmentfläckar

ANVÄNDNING: 

Applicera 4-6 droppar en gång dagligen som en all-over behandling på ren torr hud innan kräm. Till fördel används den på morgonen. Kan ge en lätt stickande känsla tills huden har acklimatiserats.

NYCKELINGREDIENSER:

Askorbinsyra: en vitamin C i sin renaste form. Kraftfullt antioxidant som skyddar och reparerar hudceller och boostar kollagenet.

Mjölksyra: Löser försiktigt upp bindningarna mellan hudceller för att exfoliera hudens yta. Återfuktar huden och minskar vattenförlust, fungera också som ett kraftfullt transportmedel för andra ingredienser.

Lakritsrot Utvinns: innehåller kraftfulla antioxidanter som neutraliserar friradikaler från yttre miljömässiga och inre stressfaktorer. Antiinflammatoriska effekter och hämmar tyrosinas, ett nyckelenzym som ansvarar för bildandet av pigment. Liquiritinis är en annan aktiv ingrediens, som hjälper till att sprida och ta bort melanin och pigment i huden.

Mulberry extrakt: Innehåller potenta antioxidanter som neutraliserar fria radikaler. Det har också visat sig hämma tyrosinas, ett nyckelenzym som är ansvarigt för bildandet av pigment.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vitamin C+ Lactic 15% Firm & Bright Serum. NEW!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *