Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

Sparadiset Facial Oil – Sweet Orange Flower 30 ml

359,00 kr

Raw food for your skin! Fullproppad med oljor från avokado, nypon, argan, neroli och granatäpple. En återfuktande anti-aging olja som är antioxidantrik och antiiflammatorisk.

57 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Raw Food for your skin! Denna utsökta blandning av de finaste ekologiska oljorna ger maximal återfuktning och skydd för din hud. Rik på Omega 3 som ger liv och lyster, samt full av kraftfulla antioxidanter som ger skydd. Innehåller den finaste kallpressade ekologiska avokadooljan som har klorofyllet kvar som främjar cellförnyelsen. Kallpressad ekologisk nyponfröolja som motverkar fina linjer, rynkor och gör huden jämnare, full av vitaminer! Ekologisk arganolja som återställer hudens fuktbalans och granatäppleolja som är känd för sina antiiflammatoriska och regenererande egenskaper. Helt enkelt ett måste i din hudvård!

Alla ekologiska oljor blandas för hand i Sverige utan uppvärmning – Raw food for your skin!

30ml

ANVÄNDNING:

Oljan kan användas ensam eller i kobination med krämer och serum för att ¨låsa in¨ reserande produkter som ett sista steg.

INGREDIENSER:

Persea Gratissima (avokado) oil*, Rosa Canina Fruit (nypon) oil*, Argania Spinosa (Argan) kernel oil*, Punica Granatum (granatäpple) seed oil*, Citrus Auranium (neroli)*, Tocopherol (Naturligt e-vitamin) *Ekologisk råvara

MER KUNSKAP OM OLJOR:

Avokadoolja har en speciellt hög andel av värdefulla fytosteroler, lecitin, squalene och de fettlösliga vitaminerna A och E-vitamin (så kallat oförtvålbara ämnen). Dessa ämnen främjar cellförnyelse i huden, vilket gör den bra även för mogen hud. Avokadooljans sammansättning av är Omega 9, Omega 7 och mättade fettsyror gör att oljan absorberas relativt snabbt, samtidigt som den är fuktighetsbevarande och mycket mjukgörande. Kallpressad avokadoolja framställs genom att fruktköttet av ekologiskt odlade avokadofrukter kallpressas, vilket ger den en tydlig färg som skiftar i grönt med en svag och typisk doft av avokadofrukten.

Nyponfröolja är en vegetabilisk olja som motverkar fina linjer och rynkor och gör huden mjukare och jämnare.
Som namnet antyder görs denna olja av de små frön som finns inuti nypon. Dessa frön innehåller ett flertal olika näringsämnen som bidrar till att göra huden yngre och vackrare. När man kallpressar fröna får man en näringsrik olja med ett högt innehåll av essentiella fetter och vitaminer. Nyponfröolja är jämfört med andra vegetabilisk oljor en torr olja. Det gör att den snabbare sjunker in i huden och kan verka på djupet i huden. Här är några av de vårdande näringsämnen som nyponfröolja innehåller: Omega-3 , Omega-6, A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, Betakaroten

Arganolja framställs ur kärnorna från arganfrukten som växer på trädet Argania spinosa i sydvästra Marocko. Dessa kärnor är rika på nyttiga fetter som omega-6, men innehåller också den naturliga antioxidanten E-vitamin som skyddar kroppens celler från fria radikaler. Oljan kommer genom att pressa dessa näringsrika frön som finns inuti arganfrukten. Arganolja är framför allt en återfuktande och mjukgörande produkt som gör torr hud mjuk och len igen. Arganolja är också bra om man lider av fet och oljig hud, oljan hjälper huden att motverka överproduktionen av talg, vilket är orsaken bakom fet hy. Att hålla huden återfuktad och frisk är också det bästa sättet att förebygga rynkor, fläckar och andra ålderstecken som uppstår om man inte tar hand om huden.

Granatäppleolja är en riktigt exklusiv och näringsrik olja för huden. Dess välgörande egenskaper är väldokumenterade med antioxidant, regenererande och antiinflammatorisk verkan för huden. Utöver fettsyror innehåller granatäppleoljan även en rad olika flavonoider, fytosteroler och polyfenoler: Det är särskilt oljans antocyanidiner och ellaginsyra, som kan minska UV-strålars skador på huden och motverka fina linjer. Granatäppleolja är bra för skadad och torr hud – och framförallt är den alltså en verkligt effektiv ingrediens i naturlig och ekologisk anti-agehudvård. Oljan är rik på den unika punicinsyran med kraftiga antioxidanter. Oljan är torr och absorberas snabbt av huden.

Neroliolja har en intensiv grön och blommig doft, som sägs liva upp humöret och hjälpa oss att finna ett inre lugn. På huden verkar oljan tonande, lugnande och antimikrobiellt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sparadiset Facial Oil – Sweet Orange Flower 30 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *