Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

Dr Dennis Gross – Hyaluronic Marine Meltaway Cleanser 60ml

245,00 kr

En oljefri sminkborttagningsrengöring som helt tar bort vattenfast smink, smuts och olja utan att ta försämra fuktbarriären.

1 i lager

Beskrivning

En oljefri, hypoallergen sminkborttagningsrengöring som helt tar bort vattenfast smink, smuts och olja utan att ta försämra fuktbarriären.

Upplev ett rent, fräscht ansikte – ingen sköljning krävs. Denna återfuktande rengöring tar bort envis vattenfast makeup och orenheter utan att behöva använda vatten. Hyaluronsyra lugnar huden och förhindrar fuktförlust. Idealisk för alla hudtyper, även känslig.

60ml

FÖRDELAR:

  • Tar effektivt bort smink, smuts och olja
  • krävs inte vatten
  • Lugnande
  • Förhindrar fuktförlust

ANVÄNDNING:

Massera in produkt på ansikte, hals och dekolletage med lätt handlag på tort hud, använd ej vatten. Ta sedan bort produkten med mikrofiber handduk.

NYCKELINGREDIENSER:

Hyaluronsyra: en kraftfull återfuktande molekyl som finns naturligt i huden och som förbättrar hudens egen fuktretention för varaktig återfuktning. Den håller 1 000 gånger sin vikt i vatten för att återfukta och fylla torra ytlinjer på djupet.

Marina alger (havsdruvor): Rik på essentiella aminosyror och B-vitaminer, detta förbättrar hudens elasticitet och fuktinnehåll. Det hjälper till att förstärka hudbarriärfunktionen och ger lugnande egenskaper som hjälper till att lindra torr hud.

Aloe: antioxidant som omedelbart lugnar och läker huden. Den skapar en naturlig skyddande sköld på huden, lugnar inflammation och lindrar irritation orsakad av torr, skadad hud.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dr Dennis Gross – Hyaluronic Marine Meltaway Cleanser 60ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *