Sveriges mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter

Dr. DENNIS GROSS Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask

645,00 kr

Fantastisk Peel-off  mask som ger fukt och slätar ut fina linjer.

Beskrivning

Ultraeffektiv peel-off mask som omedelbart ger en intensiv boost med fukt.

En tvåstegsbehandling med gel + pulver vilket ger en modellerande, transformerande ansiktsmask som ger intensiv och långvarig fukt till huden. Denna professionella mask är en svalkande och djupt återfuktande behandling som ger dig omedelbar lyster och plumpar upp huden efter bara en användning. När denna mask omvandlas genom att den blandas
sker en kylande kemisk reaktion så att din hud förvandlas till en återfuktad, fast och strålande hud. Efter en behandling förbättras torrhetslinjer och porer, huden upplevs genast fastare, smidigare och mer strålande. Lyft enkelt bort masken och se skillnaden bara efter en gång! Passar alla hudtyper.

Användning; Blanda Hyaluronic Cushion Gel (steg 1) med det aktiverande pudret (steg 2) i medföljande skål. Använd den medföljande spateln för att blanda produkterna och applicera därefter omedelbart masken i ett tjockt, jämnt lager på ren, torr hud. Börja applicera masken nerifrån och arbeta i uppåtgående drag. Undvik att komma för nära ögonområdet. Masken blir lättare att ta bort om den är tjock och kanterna appliceras jämnt och tjockt. Masken ”sätter sig” inom 5-7 minuter och bör verka i upp till max 12- 15 minuter för maximal återfuktning. Ta bort peel-off masken genom att lyfta av den och torka bort eventuellt överflöd med en fuktad bomullstuss. Tvätta eller skölj EJ hu- den efteråt. Applicera passande serum och/eller fuktkräm från Dr. Dennis Gross Hudvård™.

Nyckelingredienser: Algin, Glycerin och Sodium Hyaluronate

4 st

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Dr. DENNIS GROSS Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *