Sveriges mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter

Välkommen till Sparadiset på Welcome Hotel i Järfälla och njut av varm utomhuspool, bubbelpool, bastu och en underbar poolbar.

Welcome Hotel i Järfälla har under de senaste året genomgått en totalrenovering av både restaurang, lobby, hotellrum och nu sist ut under vintern 2018/2019 även en helt fantastisk ny spaavdelning. Sparadiset har fått äran att driva behandlingsavdelningen.

Här finns uppvärmd utomhuspool och bubbelpool. Inomhus hittar du både torrbastu och ångbastu. För de modiga finns även ett kallbad att svalka sig i. Här finner du också Sparadisets härliga behandlingar. Välj din favorit och boka online.

Welcome Hotel har ett fullt utrustat kök och serverar otroligt god mat. I anslutning till poolerna finns det en bar där vi serverar både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Welcome Hotel är en fantastisk spa oas mitt i Järfälla. Vi ser fram emot att möta dig här vid poolkanten, varmt välkommen!

På Welcome Hotel finns:

Utomhusbubbelpool

Varm pool – utomhus

Ångbastu

Torrbastu

Isvak – Kallbad

Dagbäddar

Utomhuspool

På Welcome Hotel bokas spaavdelningen i samband med att du bokar behandling, då ingår 3h njutning i spaavdelningen. Välj behandling inklusive spa entré så får du ett bättre pris.

Passa även på att få en god natts sömn i sköna hotellsängar och njut av en god hotellfrukost. Boka online här.

Hittar du inga tider den dagen du är intresserad av att boka så maila oss gärna en förfrågan på welcome@sparadiset.se