Sveriges mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter

På Östermalm ligger Hawaii. Glöm det trista grå utanför och smyg in i den varma Hawaiianska miljön med mycket blommor och grönt och njut av att befinna dig långt borta från verkligheten. Poolen är inbyggd i en hydda med en underbar utsikt över en paradisstrand. Det finns en mysig soffa att krypa upp i och exotiska barstolar att sitta på. Mysbelysningen gör att du känner dig som hemma, men ändå långt borta. I Hawaii får man plats max 8 personer, varav poolen högst rymmer 6 personer åt gången.

Vi bjuder på ett härligt fruktfat med färsk frukt. Vill ni ta med lite vin eller mousserande går det alldeles utmärkt – dock ser vi helst att ni inte blir berusade.

 

Ta bara med badkläder, handdukar finns och ni byter om tillsammans inne i er spaavdelning, Vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spaavdelningarna som man kan smita in på.

Varje spaavdelning är utrustad med schampo och balsam samt tvål och Lotoil (en skön blandning av bodylotion och bodyoil) från Sparadisets egna ekologiska hudvårdsserie. Produkterna finns självklart att köpa på våra anläggningar samt i vår webshop.

Lägg till ett spa kit för 129 kr och gör en lyxig ansiktskur i spaavdelning med ekologiska produkter från c/o Gerd.

Efter er tid i spaavdelningen ska ni vara duschade och påklädda. Om man vill piffa sig lite mer finns ett publikt sminkrum där man kan turas om att göra sig i ordning medan de som är färdiga kan koppla av i loungen. På Östermalm finns det två sminkrum som rymmer två-tre personer per rum.

 

Priser per person

1h egen spaavdelning 2-4 personer 450 kr / person 

1,5h egen spaavdelning 2-4 personer 650 kr / person

1,5h egen spaavdelning från 5 personer 600 kr / person

2h egen spaavdelning  2-4 personer 795 kr / person

2h egen spaavdelning från 5 personer 695 kr / person

 

Vill du göra en större gruppbokning kan det vara knepigt att hitta tid online – vi hjälper dig gärna via mail boka@sparadiset.se eller via telefon 08-654 01 12. Välkommen!