Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

Vi inleder behandlingen med en skön helkropps torrskrubb som effektivt sätter igång blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster.

Sedan applicerar vi den ekologiska oljan och masserar in den med starka tag i en djupgående helkroppsmassage. Efteråt packar vi in dig i varma täcken som låter den välgörande ekologiska oljan sjunka in i huden. Under tiden får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring, exfoliering och skön ansiktsmassage. Vi använder Sparadisets välgörande facial oil som är cellstimulerande och revitaliserande och som förbättrar hudens egna kapacitet att skydda sig med hjälp av oljans innehåll av antioxidanter, vitaminer, karoten och fettsyror.

Behandlingen avslutas med en avslappnande skalpmassage.

Vi använder våra egna ekologiska produkter som är handgjorda i Sverige. Alla ingredienser i produkterna är kallpressade och blandade på låg temperatur vilket gör att alla vitaminer och antioxidanter finns kvar. Raw food för din hud och din kropp.

Priser kan variera beroende på dag och anläggning.

Tillgänglig på alla anläggningar

 

A full body-dry brush and a full body massage using organic body oil. A full-body wrap with warm blankets to let the organic body oil sink into your skin while you enjoy a spa-facial using organic products. The treatment includes a relaxing scalp massage.

Prices may vary depending on the day and location

Available at all spas.

PRIS

60 min måndag – torsdag 1790 kr fredag – söndag 1790 kr

PRIS WELCOME HOTEL INKL SPA-ENTRÉ
OBS! 21 års åldersgräns på spaavdelningen på Welcome Hotel (16 års åldersgräns i målsmans sällskap)

60 min från 2 185 kr