Stockholms mysigaste spa
Säker webshop - Betala med Klarna
Certifierade hud- & massageterapeuter
Nyttja din friskvård på Sparadiset

Välkommen till vår fantastiska anläggning på Östermalm i Stockholm, på Sibyllegatan 50b, Där kommer du in på en lummig innergård och direkt till vänster finns en spännande svart järndörr med namnet Sparadiset. På nedre våningen hittar du en fantasifull anläggning full med överraskningar. Hela anläggningen osar av kreativitet med bland annat en spaavdelning med inspiration från Hawaii och en vintrig spaavdelning med inspiration från Island.

Sparadiset Östermalm ligger fem minuters promenad från närmsta T-bana och flera bussar stannar precis runt hörnet. I närheten finns hela Stockholms och Östermalms stora utbud av shopping och restauranger.

På Sparadiset Östermalm finns två behandlingsrum för duobehandlingar där ni kan få behandling sida vid sida. Här finns också behandlingsrum för en person, ett rum för fotbehandlingar och två privata spaavdelningar. En med inspiration från Hawaii och en med inspiration från Islands underbara miljö. Båda har varsin bubbelpool , sköna duschar, och mysiga soffor.

Supermysiga båda två.

Sparadiset Östermalm

Sibyllegatan 50b, till vänster inne på gården. (T-Stadion)

112 34 Stockholm

boka@sparadiset.se

08 – 654 0112