Kurbad i Malmö – för 2 pers

Inom kort kommer du att kunna boka kurbad i Malmö. Maila oss gärna för mer info på boka@sparadiset.se

Boka spaavdelningen

Champagne/ Epsomsalt 450 kr
Champagne/ Epsomsalt inkl. ansiktskur 495 kr
Algbad - Lazy Days 495 kr
Algbad - Lazy Days inkl.ansiktskur 550 kr

Våra kurbad börjar med att du tar en skön dusch för att sedan få sjunka ned i det varma badet bland de tända ljusen medan lugn musik spelas. Det finns tre olika kurbad att välja mellan Champagne, Epsomsalt med björkblad och Algbad, alla tre är självklart ekologiska.

Medan du ligger i badet och låter det varma, välgörande kurbadet omsluta dig får du njuta av färsk exotisk frukt och dryck, vill du ta med champagne att skåla i går det självklart bra.

Passa på att göra en ansiktskur med ekologiska produkter från C/o Gerd. I våra SPA-kit ingår rengöring, skrub, ansiktsmask och dagcreme – allt du behöver för att ge din hud ny lyster!

Ta bara med badkläder(valfritt), handduk finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spa-avdelning, vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spa-avdelningarna som man kan smita in på. Varje relax är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic, duschcreme och body lotion från C/o Gerd.

Efter badet får du ännu en varm skön dusch och där finns lyxig Lotoil (Blandning av lotion och olja) som avslutar ditt kurbad.

_____________________________________________________

VÅRA KURBAD:

CHAMPAGNE: Ett ekologiskt, väldoftande kurbad som spritter av energi. En lyxig känsla med glitter och glamour och mjukgörande oljor som gör din hud silkeslen

EPSOMSALT MED BJÖRKSALT: Ett förtrollande, väldoftande, terapeutiskt bad där björksaltet ger en skön känsla för trötta och stela muskler och verkar hudstimulerande. Dödahavssaltet tillför huden 21 naturliga mineraler såsom magnusium, natrium, kalcium med flera. Epsomsaltet sägs vara det salt som är bäst vid värk, ömma muskler och sträckningar och stukningar. Björkbladen i kombination med de eteriska oljorna från enbär, rosmarin och grapefrukt har en milt utrensande effekt. (Ekologiskt från C/o Gerd)

LAZY DAYS: Vårt ekologiska algbad från VOYA med handplockade alger från Atlanten tillsammans med Epsomsalt. Ett väldigt utrensande kurbad där de levande algerna effektivt rensar din kropp från orenheter och ger din hud välgörande näring med mängder antioxidanter och fukt. Lazy days ökar även ämnesomsättningen. Du får även med dig algerna hem om du vill göra ytterligare en kur på egen hand, du kan göra upp till tre bad på en vecka för en veckas detox. (Passar ej gravida eller ammande kvinnor eller personer med överproduktion i sköldkörteln).

 

BOKA genom att ringa 08- 654 01 12 eller maila boka@sparadiset.se